24 April, 2012

Barua utama Bershit 3.0 tegas mahukan Dataran Merdeka untuk perhimpunan tahi tersebut!

Barua paling utama perhimpunan Bershit 3.0 ini bertegas mahu adakannya tetap di Dataran Merdeka di mana mudah mereka malukan maruah negara yang aman ini dengan perangai dan sikap mereka.

Dia kata, mereka akan berunding lagi dengan Datuk Bandar, tapi keputusan dalam kepala bapak dia dah tetapkan di Dataran Merdeka! Nak berunding menatang apa kalau dah berkeras hati masing-masing.

Memang ini situasi yang mereka mahukan. Halangan dari pihak berkuasa, simpati dari rakyat lain, melihat mereka tergolek, basah, pedih, mampus sesak nafas...

Jijik sekali AmBABIga ini!

KUALA LUMPUR - Ketika tinggal empat hari lagi, badan-badan NGO di bawah Bersih 2.0 mengumumkan pendirian mahu mengadakan perhimpunan Duduk Bantah pada Sabtu ini di Dataran Merdeka meskipun tidak mendapat kebenaran Dewan Bandaraya Kuala Lumpur (DBKL) dan polis.

"Kelmarin, polis telah memberi jawapan menolak pengunaan Dataran Merdeka.
"Kami akan berunding lagi dengan Datuk Bandar dan PDRM untuk menetapkan Dataran Merdeka sebagai lokasi Bersih. Walaupun dihalang, Dataran Merdeka adalah muktamad," kata Pengerusi Bersama Bersih, Datuk Ambiga Sreenevasan pada sidang media di sini hari ini.

Sinar

1 comments so far

SATU CARA NAK MERAIKAN BERSHIT 3 NI IALAH DENGAN MENABUR SEBANYAK-2 TAHI MANUSIA(LAMA DAN BARU) DI DATARAN SEHARI SEBELUM BERSHIT BERMULA... BAGAIMANA SETUJU?
DENGAN CARA ITU, AKAN BERGEMBELINGLAH ANTARA TAHI DGN TAHI UNTUK MENJADI BERSHIT GANDA 3.... KEH KEH KEH!!!


EmoticonEmoticon