03 April, 2012

Wajah pecacai mahasewel yang senget setelah ditumbuk!

Akhbar online Malaysiakuning melaporkan pecacai mahasewel ini ditumbuk oleh PENDUDUK SETEMPAT, tapi yang memberi komen di berita ini semua pakat tuduh UMNO Samseng..

BANGANG SUNGGUH!

Rundingan 34 penduduk pangsapuri PKNS Kampung Kerinchi dekat Kuala Lumpur bersama pihak berkuasa tempatan (PBT) yang mahu merobohkan kediaman mereka pagi ini dicemari oleh insiden aktivis pelajar, Adam Adli ditumbuk.

Menurut saksi kejadian, Adam Adli Abd Halim kelihatan ditumbuk ketika menuruni pangsapuri empat tingkat itu oleh lelaki, dipercayai penduduk setempat.

Adam yang hadir bersama seorang lagi aktivis pelajar Ekhsan Bukhari kelihatan mengalami kecederaan di bahagian bibir dan mata.

Adam ketika dihubungi Malaysiakini mengesahkan dikasari dan mengalami kecederaan yang kini sedang membuat laporan polis di Balai Polis Jalan Pantai Baharu.

Adam sebelum ini popular kerana menurunkan bendera memuatkan bendera memuatkan wajah Datuk Seri Najib Razak dalam perhimpunan mahasiswa di depan ibu pejabat Umno di Kuala Lumpur.

MK
- Kes jadi IBU TERLAMPAU!

2 comments

Kesian dekat mak bapak dia dapat anak bahlol macam ni. Orang lain sebok belajar nak jadi 'manusia', dia melalak nak jadi anjing.


EmoticonEmoticon