20 Januari, 2014

Gila! Kaedah Naikkan LIKE FB Page paling mudah..!

Jika sebelum ini, 1000 likes anda akan di charge daripada RM80-100 untuk satu fan page. Bayangkan jika anda ada lebih dari satu. Berapa banyak peruntukkan yang akan anda keluarkan, untuk menghasilkan sebuah fan page yang GAH dengan ribuan likes? Di sini saya akan tunjukkan caranya, untuk anda mengurangkan peruntukan tersebut. Bagaimana? Teruskan membaca!!

Tidak ramai yang mengetahui 'rahsia' yang bakal saya kongsikan. Oleh itu, anda sangat bertuah kerana menjumpai page ini. *Ucap Alhamdulillah*. Alhamdulillah, kerana selepas ini anda tidak perlu mengeluarkan modal untuk mendapatkan service likes lagi. Jadi, peruntukkan itu, anda boleh guna untuk membeli ebook lain misalnya. Alang-alang menyeluk pekasam, biar sampai ke pangkal lengan. Alang-alang dah membaca, biar baca sampai habis. Teknik yang bakal saya kongsikan ini, boleh tingkatkan likes fan page anda kepada beribu-ribu dalam masa 24jam sahaja!
Anda RUGI jika tidak memilik ebook ini kerana:
1- MODAL.
Anda terpaksa mengeluarkan modal lagi sekiranya anda mempunyai fan page baru untuk dibangunkan.
2- Masa.
Kalau tak keluarkan modal, anda terpaksa habiskan masa anda untuk mempromosikan fan page anda bagi mendapat likes. Penat bukan?
3- Kepercayaan pelanggan kurang.
FAKTA menunjukkan, semakin tinggi likes di fan pages jualan, semakin tinggi kepercayaan pelanggan terhadap syarikat terbabit.
4- Jualan tidak memberangsangkan.

'Wahhh, saya tidak mahu semua ini berlaku kepada saya'
'Apa yang saya perlu lakukan?'

Justeru, mahukah anda jika saya kongsikan dengan anda teknik yang mudah dan menguntungkan ini?

Sebelum itu, tentu anda nak tahu apa yang bakal anda dapat dalam ebook ini kan?

#1 Pengenalan
#2 Cara Penggunaan
#3 Cara penggunan 'teknik rahsia'
#4 Cara meningkatkan lebih banyak likes dengan 'teknik rahsia'

Teknik ini sangat mudah untuk digunakan walaupun anda:

Ye! Percaya atau tidak, waktu tidur pun teknik ini masih berkesan. Jadi tak kisahla anda busy tahap gabenor negara ke, perdana menteri ke, wakil rakyat ke, anda tetap boleh mengamalkan teknik ini. Awesomee bukan??

http://miruljr.ashadee.com/go/adminpa/
BERMINAT? Bagaimana nak dapatkan?
Sekejap! Biar saya senaraikan bonus yang bakal anda dapat jika anda beli sekarang.

Kini semuanya terpulang kepada anda.

Yaa... Saya sudah beri anda peluang, untuk anda mengurangkan kos mengupah service meningkatkan likes fan page, serta memberi cara mudah untuk anda melakukannya sendiri.

Sangat mudah, sehingga anda tidak perlu berada dihadapan laptop pun untuk melakukannya.

Jika anda teruja dengan apa yang saya telah dedahkan, ianya tidak akan mendatangkan apa-apa makna jika anda tidak bercadang untuk melakukan apa-apa tindakan terhadap apa yang telah anda lihat, baca dan hadam sebentar tadi.

http://miruljr.ashadee.com/go/adminpa/
Jadi, usah membazir masa. Bertindak segera. Lagi cepat anda bertindak, lagi banyak keuntungan yang mampu anda lakukan. InshaAllah.

Usah bertangguh, dapatkan dengan segera!

Untuk anda ebook ini hanya dijual pada harga:

RM200

RM150

>>RM50 SAHAJA<< 
UNTUK HARGA PROMOSI

ps: Tawaran ini sangat terhad. Malah sebelum pelancaran pun sudah menerima tempahan daripada pelanggan. Kouta 100 orang pasti dipenuhi dengan cepat.