26 Januari, 2014

Khas untuk peniaga online, 'culik' data pengguna grup FB untuk perniagaan anda!

Memperkenalkan: Easy FB Group Members' Extractor


Nota: Applikasi Easy FB Group Members' Extractor adalah merupakan skrip PHP yang perlu dimuatnaik (upload) ke akaun hosting anda.

"Mengapa pengiklanan di Facebook akan menyebabkan anda kerugian besar sekiranya tidak menggunakan applikasi ini..."

Penggunaan Facebook ads TANPA memiliki "data prospek" yang betul akan cepat "melicinkan" poket anda tanpa memberikan sebarang hasil yang anda perlukan...

Pengiklanan di Facebook pada hari ini sudah semakin meningkat kosnya. Dahulu ramai yang berjaya meraih hasil yang lumayan menerusi pengiklanan di Facebook.

Namun pada hari ini, segala "strategi" dan "trik" pengiklanan lama di Facebook tidak lagi dapat digunakan kerana kos iklan yang dikenakan oleh Facebook adalah terlalu tinggi, namun hasilnya amatlah mengecewakan...

Melainkan anda TAHU siapa bakal pembeli anda, anda tidak akan mampu untuk bergerak jauh dalam pemasaran di Facebook dan hanya akan menghabiskan masa dan wang anda dengan sia - sia.

Bagi mengatasi masalah ini, maka lahirlah aplikasi yang dapat membantu anda untuk meng"ekstrak" data pengguna Facebook Group yang anda perlukan bagi aktiviti pengiklanan anda.

Bayangkan jika satu Facebook Group mempunyai 5,000 pengguna. Maka applikasi Easy FB Group Members' Extractor akan membantu anda mengekstrak data mereka ke dalam fail "excel .csv" bagi kegunaan Facebook Ads yang ingin anda jalankan!

Mengapa Facebook Group?

Tahukah anda bahawa Facebook mempunyai satu fungsi dimana pengguna boleh menubuhkan group @ kumpulan untuk tujuan tertentu?

Sebagai contoh, seseorang pengguna Facebook boleh menubuhkan kumpulan khas berdasarkan minat beliau. Contoh seperti Facebook Group peminat ikan laga, Kelab perodua viva, kelab samsung note 3 dan sebagainya.

( Contoh Facebook Group dan bilangan ahli (aka prospek) )

Dengan begitu banyak group @ kumpulan yang telah ditubuhkan menerusi Facebook berdasarkan minat (interest) dan "niche" tertentu, kita sebagai usahawan boleh mensasarkan iklan kita tepat kepada pengguna - pengguna tersebut kerana kita sudah tahu apa yang mereka mahukan!

"Easy FB Group Members' Extractor Membantu Anda Membina 'List' Prospek Dengan Mudah!"

Applikasi ini dengan mudah akan merekod dan menyimpan data - data pengguna Facebook Group seperti:

Nama pengguna
Username pengguna
ID pengguna (ini penting untuk FB Ads)

Dengan memiliki data - data ini terutama sekali data ID pengguna Facebook, anda boleh mengiklankan iklan anda kepada pengguna - penguna tersebut secara terus!

Sebagai pemilik Easy FB Group Members' Extractor, anda bakal memiliki perkara berikut...

Akses Segera Ke:
Applikasi PHP: Skrip Easy FB Group Members' Extractor yang perlu dimuatnaik (upload) ke akaun hosting anda sendiri. Keperluan penggunaan: Hosting anda haruslah mampu menyokong penggunaan PHP (rata - rata hosting pada masa kini menyokong PHP). $450.00
Panduan Pemasangan: Anda akan menerima manual pemasangan applikasi ini dan kaedah penggunaannya. Terdapat juga panduan ringkas bagaimana untuk melakukan pengiklanan di Facebook menerusi Power Editor supaya data yang diperolehi, dapat digunakan bagi pengiklanan anda. $50.00
Kemaskini Percuma*: Sebagai pemilik sistem ini, anda akan menerima versi update secara PERCUMA sepanjang hayat (selagi applikasi ini dikemaskini). Namun tawaran ini adalah terhad.  $150.00
Harga kos yang telah dibelanjakan untuk penghasilan applikasi hebat ini:
$650.00

Harga istimewa untuk anda: Hanya RM97.00 RM50.00 sahaja!

(Harga pengenalan dan akan dinaikkan pada bila - bila masa)

http://jvniaga.ashadee.com/go/adminpa/