04 Februari, 2014

Bersolat tapi tak faham bacaan, apa penyelesaianya?

Pernahkah anda terfikir mengenai makna-makna bacaan dalam solat serta surah-surah yang sering dibaca ketika solat? Pemahaman erti dan maksud dalam bacaan akan menambahkan lagi kekhusyukkan solat seseorang itu...

Bagaiamana caranya? Anda haruslah faham Bahasa Arab...!

Sukar?

Kini ada cara mudah untuk anda memahami Bahasa Arab dengan pantas!

"Kaedah Mudah Untuk Bertutur Bahasa Arab Serta Memahami Bacaan Solat & Doa Khusus Buat Golongan Profesional Yang Tiada Masa Untuk Ke Kelas!"

http://abdrahmanj.ashadee.com/go/adminpa/

PANDUAN MUDAH BELAJAR BAHASA ARAB ( Siri 1 )
Penulis: USTAZ ABD RAHMAN BIN JAMAAN
Bil M/S: 120 ms
Harga: RM90.00

Sinopsis : Ebook ini menerangkan kepada anda panduan dan teknik-teknik berkesan untuk mempelajari Bahasa Arab. Setiap tajuk di dalam ebook ini, akan diterangkan dengan jelas dan teratur dengan gaya Bahasa Melayu yang ringkas dan mudah difahami. Setiap perkataan Arab akan diterjemah ke dalam Bahasa Melayu dan dinyatakan penggunaannya yang betul.

Segala pelajaran yang diterangkan akan disusuli dengan latihan yang komprehensif dan menyeluruh untuk menguji kefahaman pelajar tentang sesuatu kaedah yang dipelajari.
PANDUAN MUDAH BELAJAR BAHASA ARAB ( Siri 2 )
Penulis: USTAZ ABD RAHMAN BIN JAMAAN
Bil M/S: 120 ms
Harga: RM90.00

Sinopsis : Ebook ini menerangkan kepada anda panduan dan teknik-teknik berkesan untuk mempelajari Bahasa Arab sebagai lanjutan daripada Ebook Siri 1. Ia mengekalkan keadah penerangan yang jelas dan teratur dengan gaya Bahasa Melayu yang ringkas dan mudah difahami. Terdapat lebih banyak perkataan-perkataan Bahasa Arab yang digunakan dan diterjemah ke dalam Bahasa Melayu berserta penggunaannya yang lebih terperinci.

Pelajaran-pelajaran dan kaedah-kaedah baru di dalam Ebook Siri 2 ini disusuli dengan latihan yang komprehensif dan menyeluruh untuk menguji kefahaman pelajar tentang sesuatu kaedah yang dipelajari.
http://abdrahmanj.ashadee.com/go/adminpa/
LIHAT DAN BACA APA KATA MEREKA YANG SUDAH MEMILIKI DAN MENGGUNAKAN BUKU INI!
http://abdrahmanj.ashadee.com/go/adminpa/