20 Jun, 2014

'Memang mcm puk*maklah kau ni' - Amy Search


Baru baru ini, ada laporan media menyatakan yang Amy Search sudah malas untuk memberikan apa apa kenyataan berhubung ‘kelakukan’ anak perempuannya, Nabila Huda selepas insiden seorang peminat di Instagram mengajak pelakon itu menukar agama.

Hari ini di Instagram Nabila Huda juga, Amy Search nampaknya telah meninggalkan satu komen di salah satu gambar percutiaan yang dimuat naik anaknya itu dan oh it’s not pretty.

“Abil ni dah lupa ke dulu masa kena tangkap dengan Edi kat Penang dulu. Yang jantan ni pun sama takde rasa segan silu ke kat aku apa lagi kat public. Memang macam pu**maklah kau ni! Dah lama betul aku (tak) keluar ayat ni”



Mungkin sudah sampai masa untuk Nabila Huda ambil peduli apa yang dirasakan oleh ayahnya sendiri dalam situasi begini. Hmm.

UPDATE-1
Ini merupakan tulisan terbaru Nabila Huda di Twitter yang kami kira sebagai kenyataan balas terhadap komen Amy Search di Instagram beliau.


Rotikaya