03 April, 2015

Hidang air kencing dalam minuman mertua selama setahun

India – Jijik….Seorang wanita yang menyediakan hidangan air teh bercampur dengan air kencing kepada ibu bapa mertuanya selama setahun, akhir tertangkap.

Perbuatan itu terbongkar selepas ibu mertuanya melihat sendiri bagaimana Rekha Nagvanshi, 30, sedang kencing di dalam teko yang mengandungi teh untuk dihidangkan kepada mereka.

Wanita itu dikatakan mengambil tindakan tersebut sebagai membalas dendam terhadap ibu bapa mertuanya kerana tidak membenarkan suaminya, Deepak, 34, melakukan kerja rumah.

Rekha juga dikatakan tidak gembira dengan perkahwinan yang diatur oleh keluarga dengan Deepak dan pernah mahu meninggalkan lelaki itu.

Dia bagaimanapun dihalang oleh Deepak demi anak perempuan mereka yang baru berusia empat tahun.

“Rekha tidak gembira dengan perkahwinan itu dan mendakwa suaminya melayannya seperti seorang hamba.

“Dia pernah keluar dari rumah itu tetapi kembali ke situ selepas dirayu oleh suaminya. Mereka juga membuat perjanjian bahawa Deepak perlu membantu Rekha melakukan kerja rumah termasuk memasak, membasuh dan mengurut kakinya,’’ kata rakan Rekha iaitu Alia.

Namun tidak lama selepas itu, ibu bapa mertuanya, Suraj, 60, dan Ajith, 55, mendapat tahu mengenai perjanjian berkenaan dan membantahnya.

Selepas perbuatan Rekha terbongkar, dia ditangkap dan dibawa ke balai polis namun polis tidak dapat berbuat apa-apa.

Ibu bapanya bagaimanapun mengupah seorang peguam untuk mengambil tindakan ke atas Rekha.

Rekha dan suaminya bagaimanapun dilaporkan telah keluar dari rumah berkenaan.

– MYNEWSHUB.CC


EmoticonEmoticon