06 April, 2015

Terpancut air mani kepada pelanggan

SEORANG pekerja pusat taman tema Walt Disney World di Florida, Taylor Davis, 20 ditahan selepas disyaki berkelakuan tidak senonoh di tempat awam, baru-baru ini.

Davis dilaporkan secara tidak sengaja telah terpancut air maninya kepada seorang pelanggan wanita selepas melakukan onani di bahagian jualan barang kanak-kanak di salah satu cawangan kedai peruncitan Walmart di Osceola County, Florida.

Suspek dipercayai mendengar rakaman pornografi menggunakan fon kepala ketika melakukan onani di kawasan terbuka tersebut.

Sebaik ditangkap, Davis mengaku sudah lama mengidap ketagihan serius melakukan onani dan sudah banyak kali melakukannya di tempat awam dan terbuka.

Davis mendakwa sudah banyak kali cuba merawat ketagihannya itu dan kini, dia benar-benar insaf dan ingin mendapatkan pertolongan pakar bagi merawat penyakitnya itu.

- MYNEWSHUB.CC

1 comments so far

Assallamualaikum,kami menawarkan urusan pernikahan di selatan thailand (Songkhla @ Narathiwat) mengikut undang2 dan sah disisi ugama. Nikah poligami dan nikah tanpa wali.. selesai nikah terus daftar di konsulat malaysia utk memudahkn daftar di malaysia. Wassalam.
Klik http://nikahselatanthailand.blogspot.com untuk maklumat lanjut.


EmoticonEmoticon