02 September, 2015

Alvin Tan mahu lakukan seks, liwat dengan anak gadis Zahid Hamidi

INI sudah melampau dan amat kurang ajar..

Blogger seks Alvin Tan sekali lagi mencetuskan kontroversi dengan isu baharu yang bagi kami, adalah sengaja ‘menempah maut’ daripada pihak berkuasa.

Menerusi posting terbaru di halaman facebooknya, dia membuat ugutan untuk merogol anak perempuan Timbalan Perdana Menteri, Nurulhidayah Ahmad Zahid.

Alvin memuatnaik status yang berunsur ugutan berkenaan disebabkan tindakan Nurulhidayah yang baru-baru ini menyelar tindakan penyokong Bersih 4.0 kerana membuat perhimpunan jalanan.

“Holy mother-fucking shit… My next goal in life is to fuck Zahid Hamidi’s daughter, Nurulhidayah Ahmad Zahid. She’s so f*****ing hot. Who gives a shit what she said about ‪#‎Bersih4‬? She’s probably right anyway. Anyone wants to join me for a double-penetration of this slut? (I’ll take the a*** okay, don’t fight with me)”, tulisnya.

Mungkin juga dendam Alvin terhadap Datuk Seri Dr Ahmad Zahid Hamidi yang sebelum ini membatalkan passport antarabangsanya bagi melarikan diri selepas bersalah dalam susulan kenyataan daripada mempersendakan institusi beraja.

Apa-apa pun, tindakan kurang ajar Alvin seharusnya dikenakan hukuman yang berat daripada pihak berkuasa.

Pihak Suruhanjaya Komunikasi dan Multimedia (SKMM) juga seharusnya menghentikan perbuatan Alvin yang nampaknya sudah semakin melampau.

Kalau pun tak ditahan, ditutup sahaja Facebook akaunnya atau mohon kerjasama pihak INTERPOL untuk menahan dia.-Mynewshub.cc

Oleh: hzq


EmoticonEmoticon