07 November, 2015

Gila! Suami lakukan seks dengan isteri hamil di pusat beli belah

TIDAK senonoh dan menjijikkan apabila seorang wanita yang sedang mengandung dan suaminya tidak mempedulikan orang ramai dengan melakukan perbuatan seks.

Akeela Ali, 25, dirakamkan melakukan perbuatan seks itu dengan suaminya Fahad Bilal, 26, di sebuah pusat beli belah di barat London. Mereka melakukannya di atas sofa di depan lif dan meskipun diganggu oleh dua anak yang masih kecil, mereka tetap meneruskannya.

Pasangan itu yang dihadapkan di mahkamah kerana berkelakuan tidak senonoh di khalayak ramai berkata mereka terfikir untuk menghentikan perbuatan berkenaan apabila anak mereka yang masih kecil mengganggu, namun menjelaskan `ia terus berlaku’.

Menurut pendakwaraya Arlene De Silva: “Pada 23 Julai tahun ini, Akeela berada bersama suami dan dua anak mereka yang berusia tiga dan lima tahun di pusat beli belah di Westfield.

“Selepas pukul 8 malam, mereka berdua duduk di atas sofa di depan lobi lif di tingkat satu.

“Akeela duduk sebelah suaminya dan mengangkat jaket sehingga pangkal pahanya. Mereka turut bercium selama 10 minit dan beberapa kali diganggu oleh anak-anak mereka,’’ katanya.

Dalam pada itu, hakim Elizabeth Roscoe berkata, kes itu dipandang serius kerana ia berlaku di tempat awam manakala anak-anak mereka dan anak orang lain juga berada di situ.

“Walaupun saya diberitahu tiada orang yang menyaksikannya tetapi anda sebagai orang dewasa sepatutnya lebih mengetahui mengenai perkara ini,’’ katanya.

Akeela dan suaminya mengaku ia merupakan satu kesalahan yang besar dan amat memalukan.

Pasangan berkenaan yang menganggur itu bagaimanapun diminta membayar kos tambahan susulan kes itu.

Pendengaran kes imigresen mereka juga akan dilakukan. – Mynewshub.cc


EmoticonEmoticon