02 Jun, 2016

Gadis 12 tahun dakwa dirogol sebenarnya rela disetubuhi 21 lelaki

SEORANG pelajar perempuan di sebuah sekolah di Kota Semarang, Jawa Tengah, Indonesia mendakwa telah diperkosa secara bergilir-gilir oleh 21 lelaki mengakibatkan mangsa mengalami trauma.

Memetik laporan portal Kompas.com, gadis berusia 12 tahun itu dikatakan tidak tahan diperlakukan sedemikian bertindak memaklumkan kepada ibu bapanya sebelum satu laporan polis dibuat, semalam.

Menurut laporan tersebut, mangsa dirogol oleh 21 lelaki dalam tiga kejadian berasingan.

Kejadian dikatakan berlaku pada 7 Mei apabila mangsa mendakwa dirogol oleh tujuh lelaki sekitar jam 12 tengah hari waktu tempatan di sebuah pondok.

Kemudian pada 12 Mei dimana mangsa mendakwa dirogol oleh dua belas lelaki berlainan, sebelum sekali lagi dirogol oleh dua lelaki pada 14 Mei.

Mangsa turut mendakwa diberikan pil khayal sebelum dirogol secara bergilir-gilir.

Bagaimanapun, hasil siasatan polis mendapati tiada unsur rogol sepertimana didakwa gadis berkenaan, sebaliknya ia berlaku kerana mangsa termakan pujuk rayu suspek.

“Tidak ada seperti itu (rogol). Tidak ada unsur paksaan kerana ia dilakukan atas dasar suka sama suka dengan dipujuk rayu,” kata Ketua Polis Kota Semarang, Kombes Pol Burhanudin seperti dilapor Kompas.com pada Rabu..

Menurut Burhanudin susulan laporan dibuat ibu bapa mangsa, pihaknya telah menahan lapan suspek yang dipercayai terlibat dalam insiden tersebut bagi mendapatkan keterangan.

Katanya, pihaknya percaya bahawa perbuatan tersebut dilakukan berulang kali selepas mangsa terpedaya dengan janji manis suspek.

“Kalau suspek memujuk dengan menawarkan wang (kepada mangsa) ia masih wajar.

“Hasil pemeriksaan mendapati (mangsa) tidak diberi minuman beralkohol, tetapi dipujuk rayu agar mengikuti keinginan,” tambah Burhanudin.

Kes disiasat dibawah akta perlindungan kanak-kanak kerana bersetubuh dengan remaja bawah umur.- mD

1 comments so far

Ass...saya tidak menyanka kalau saya sudah bisa sesukses ini dan ini semua berkat bantuan MBAH RAWA GUMPALA,saya yang dulunya bukan siapa-siapa bahkan saya juga selalu dihina orang dan alhamdulillah kini sekaran saya sudah punya segalanya,itu semua atas bantuan beliau.Saya sangat berterimakasih banyak kepada MBAH RAWA GUMPALA atas bantuan nomor dan dana ghaibnya,alhamdulillah kini saya sudah bisa membuka usaha kembali yang dulunya pakum karna masalah faktor ekonomi dan kini kami sekeluarga sudah sangat serba berkecukupan dan tidak pernah lagi hutang sana sini,,bagi anda yang punya masalah keuangan jangan sungkan-sungkan untuk menhubungi MBAH RAWA GUMPALA karna insya allah beliau akan membantu semua masalah anda dan baru kali ini juga saya mendaptkan para normal yang sangat hebat dan benar-benar terbukti nyata,ini bukan hanya sekedar cerita tapi inilah kisah nyata yang benar-benar nyata dari saya dan bagi anda yg ingin seperti saya silahkan hubungi saja MBAH RAWA GUMPALA di 085==316==106==111
(((( BUKA BLO DANA GHAIB DAN NOMOR GHAIB MBAH RAWA GUMPALA ))))Ass...saya tidak menyanka kalau saya sudah bisa sesukses ini dan ini semua berkat bantuan MBAH RAWA GUMPALA,saya yang dulunya bukan siapa-siapa bahkan saya juga selalu dihina orang dan alhamdulillah kini sekaran saya sudah punya segalanya,itu semua atas bantuan beliau.Saya sangat berterimakasih banyak kepada MBAH RAWA GUMPALA atas bantuan nomor dan dana ghaibnya,alhamdulillah kini saya sudah bisa membuka usaha kembali yang dulunya pakum karna masalah faktor ekonomi dan kini kami sekeluarga sudah sangat serba berkecukupan dan tidak pernah lagi hutang sana sini,,bagi anda yang punya masalah keuangan jangan sungkan-sungkan untuk menhubungi MBAH RAWA GUMPALA karna insya allah beliau akan membantu semua masalah anda dan baru kali ini juga saya mendaptkan para normal yang sangat hebat dan benar-benar terbukti nyata,ini bukan hanya sekedar cerita tapi inilah kisah nyata yang benar-benar nyata dari saya dan bagi anda yg ingin seperti saya silahkan hubungi saja MBAH RAWA GUMPALA di 085==316==106==111


EmoticonEmoticon