15 Ogos, 2016

'Dia ajak saya ke hotel buat seks'

Baru-baru ini maklumat peribadi Nourul Wahab, 38, telah didedahkan kepada sebuah kumpulan lelaki gila seks oleh seorang pekerja restoran makanan segera, gara-gara penyanyi itu terlepas perkataan kasar ketika membuat pesanan.

Memetik laporan mStar online, Nourul berkata, tindakan pekerja tersebut mengakibatkan dia menerima gangguan daripada beberapa individu dengan tujuan tidak baik termasuk menerima pelbagai ugutan.

"Saya ada menghubungi sebuah restoran makakan segera untuk membuat pesanan, malangnya dia menjawap panggilan saya dengan nada yang tidak mesra dan secara tidak sengaja juga saya terkeluar satu perkataan yang agak kasar.

"Selapas itu kira-kira 30 minit telefon saya mula dihubungi oleh orang yang gila seks dan mengajak saya ke hotel. Malah mereka juga menerima maklumat saya seorang janda," katanya.

Bagaimanapun, Nourul berkata, pihak restoran makanan segera sudah menghubunginya selepas memuat naik status di laman sosial pada Jumaat lalu.

Tambahnya, pihak restoran itu turut meminta maaf dan akan sedang menyiasat dan mengambil tindakan terhadap pekerja berkenaan.

"Pihak restoran ada hubungi saya untuk minta maaf, saya juga mengaku bahawa keluar satu perkataan yang tidak sepatutnya sehingga mengakibatkan pekerja itu marah.

"Tapi tidak sepatutnya dia menyebarkan nombor dan maklumat peribadi saya kepada pihak lain sehingga menimbulkan ancaman keselamatan," ujarnya.
Nourul berkata, dia sudah membuat laporan polis di Ibu Pejabat Polis Dang Wangi pada malam Jumaat lalu.

Tambahnya, dia kini sedang mempertimbangkan untuk mengambil tindakan membawa perkara tersebut ke mahkamah. Sekiranya masih diganggu, dia tidak teragak-agak membawa perkara tersebut ke mahkamah.

1 comments so far

Macamana blog lucah ni boleh tersesat link dengan blog2 politik?Pelik betul


EmoticonEmoticon