03 November, 2016

'Nampak peha bukan sensitif pun...' - Puteri Aishah

KUALA LUMPUR, 2 Nov — Setelah didedah berpakaian seksi dalam sekeping foto, pelakon baru Puteri Aishah Sulaiman menganggap ia “tidak sensitif” walau dikecam pengguna internet.

Pelakon 22 tahun itu, yang juga peserta Dewi Remaja 2015, mendedahkan fotonya berseluar pendek dan berbaju ketat itu dirakam tahun lalu, lapor Harian Metro.
Bagaimanapun Puteri Aishah, yang popular dengan kisah Cikgu Aishah bertudung manis tahun lalu, dilaporkan kecewa dengan portal yang mendedahkan foto tersebut.

“Waktu itu, saya belum lagi menjadi pelakon dan tiada yang mengenali saya. Tidak sangka pula selepas saya aktif berlakon, ada pihak tidak bertanggungjawab memuat naik gambar itu.

“Saya pun malas hendak ingat gambar itu lagi. Bagi saya tiada apa yang sensitif mengenainya,” kata pelakon “Jasmine”, dengan menambah pakaian itu ditaja untuk diperagakan di sebuah majlis di sini.

Portal tersebut melaporkan pakaian menjolok mata seumpama itu tidak sesuai dengan watak guru sandaran yang bertudung seperti pernah viral dan menarik perhatian ramai.


EmoticonEmoticon