05 November, 2016

Pasangan Dirakam Buat Seks Tepi Tingkap Sambil Disaksikan Orang Ramai

Pasangan lelaki dan wanita tanpa segan silu dirakam melakukan seks di tepi tingkap pada siang hari dan aksi tersebut turut disaksikan oleh pekerja sebuah syarikat yang terletak di bangunan bertentangan dengan hotel penginapan pasangan terbabit.
Aksi berahi pasangan itu dirakam selama 20 minit dalam kejadian di Motel One, London, yang mana kelihatan secara jelas kedua pasangan terbabit sedang melempias nafsu tanpa mempedulikan orang sekeliling yang menyaksikan perbuatan mereka.

Menurut laporan portal antarabangsa, video tersebut dipercayai dirakam oleh pekerja sebuah syarikat insurans yang terletak di bandar tersebut.

Berdasarkan video tersebut, kedengaran suara pekerja ketawa ketika merakam aksi seks pasangan terbabit.

Seorang pekerja pejabat itu yang enggan identitinya dedahkan menjelaskan tidak percaya dengan apa yang mereka saksikan, selain mengakui insiden tersebut bukan setiap hari berlaku.

“Ia dirakamkan minggu lepas dan sejak Isnin lalu, ia tersebar menerusi Whatsapp kepada semua pekerja yang bekerja di sekitar kawasan berkenaan. Semua orang di pejabat bercakap mengenai perkara itu,” katanya.

Bagaimanapun, Motel One ketika dihubungi portal antarabangsa enggan mengulas mengenai insiden terbabit dan pihaknya tidak berhasrat untuk menjalankan siasatan memandangkan pasangan terbabit melakukan seks di dalam bilik sendiri.

Link video https://youtu.be/bOCqvuZ0QKc


EmoticonEmoticon